L’emotiu reconeixement pel quart de segle

IMG_3525Ahir els socis i sòcies que fa 25 anys que són al Club van rebre les insignes d’argent. Les va entregar Àngel Bernet, president del Club Natació Sant Andreu, i membres de l’actual Junta Directiva. Els guardonats es van fer una foto amb el president i després tots junts (les quals sortiran publicades la setmana que ve).

Bernet es va mostrar agraït per la presencia dels assistents i la trajectòria del Club: “És un orgull ser president d’una entitat amb tanta història i tanta vida. Però tot això no hagués estat possible sense vosaltres”.  Va afegir que per ell és molt important aquesta festa: “fer entrega de les insignes d’argent és una celebració més que rellevant pel Club i per això li volem donar el reconeixement que es mereix”.

Es va fer menció especial a Joan Vericat ja que és el soci més gran que hi ha al Club. Amb 101 anys encara gaudeix de les instal·lacions amb la seva família, qui va recollir el Trofeu.  En acabar, els guardonats, acompanyants , membres de la Junta i treballadors van poder degustar un pica-pica i van brindar pels anys viscuts i per celebrar-ne molts més.


IMG_3658

Deixa un comentari