L’Edmon campió a Abu Dhabi i la Noa subcampiona a Suècia

Abu-Dhabi-20171El jugador andreuenc Edmon López va assolir el segon títol PSA de la temporada en el Torneig 2017 d’Abu Dhabi.
López va derrotar a la primera ronda a l’iraquià Hasanain Dakheel per 3 jocs a 2, i a quarts de final es va desfer del pakistanès Khawaja Adil Maqbool per 3 jocs a 0. A les semifinals victòria ajustada davant el també pakistanès Amaad Fareed per 3 jocs a 2. A la final, la victòria va ser clara davant del kuwaitià Ammar Altamimi per 3 jocs a 0.

Sin títuloD’altra banda, la Noa Romero va disputar el Nòrdic Júnior Open d’Esquaix a Malmö (Suècia) en el qual es va proclamar subcampiona a la categoria sub15 després d’imposar-se a la irlandesa Carton per 3 a 0, a la sueca Bonnemark per un ajustat 3 a 2, i a la francesa Asensi per 3 a 0, i caure a la final davant la russa, cap de sèrie 1, Aleshina per 3 jocs a 1.

Aquests resultats sumen molta motivació als dos jugadors d’esquaix, ja que tant l’Edmon com la Noa estan en plena forma i pretenen seguir competint en l’alt nivell internacional. Felicitats a tots dos!