L’absolut femení de waterpolo, finalista de la lliga

El Club Natació Sant Andreu ha demostrat que té equip per guanyar una lliga. Les jugadores de Javi Aznar han saltat a l’aigua disposades a lluitar pel títol amb una Paula Crespí especialment inspirada que ha fet 5 dels 13 gols finals. El conjunt ha començat amb un 2-0 que les sabadellenques han remuntat amb el 2-3, però les nostres han sabut donar-li la volta per acabar emportant-se el primer quart.

A partir de llavors, s’han alternat avantatges de les de Sant Andreu i constants empats que ens portaven a la mitja part amb un 8-7. En el tercer quart, les de Javi Aznar han seguit per davant fins a l’11-10, moment en què ha arribat el parcial de 0-3 en dos minuts que ha fet acabar-ho 11-13. Les andreuenques ho ha intentat fins a l’últim minut però han acabat cedint el 13-16 final que ha donat el títol a l’Astralpool Sabadell.

Parcials: 4-3 / 4-4 / 3-6 / 2-3

Gols:

CN Sant Andreu: Ariño (2), Crespí (5), Gual (2), Jackovich (1), Morell (2) i Sleeking (1).
Astralpool CN Sabadell: Cordobés (2), Espar (3), Forca (3), Garcia (1), B. Ortiz (2), M. Ortiz (1) i Steffens (4).