L’absolut cau per la mínima

Dani Hernandez

El conjunt andreuenc s’ha vist superat pel Real Canoe N.C. a la vintena jornada de lliga de la divisió d’honor masculina. Amb només un gol de diferència (9-10), els de Xavi Julià es queden sense sumar tres punts, el que suposa l’empat amb el CE Mediterrani a la setena posició del rànquing.

El Sant Andreu ha viscut un partit difícil en el que ha estat superior fins el darrer quart, quan els madrilenys han incrementat l’atac. Els locals han estat valents i lluitadors, cercant ocasions de gol a cada moment. Però no han estat tant encertats en atac, defecte que ha utilitzat el visitant madrileny per marcar les dues dianes finals que sentenciarien als de Julià.

Després de la intensitat d’aquests darrers dies, l’esquadra andreuenca podran descansar dins del període competitiu ja que fins el proper 16 d’abril no tornen a la lliga. Serà contra el CN Rubí, a la penúltima jornada. La darrera esdevindrà una setmana més tard contra el CN Sabadell.