La Martina Terré renova fins al 2023 amb el CN Sant Andreu

Des que es va unir al club l’any 2019, Terré ha reforçat la posició de l’equip barceloní en el waterpolo femení i ha sigut proclamada Millor Portera al Campionat d’Europa d’Split.

El Club Natació Sant Andreu ha anunciat aquest dimarts la renovació fins al 2026 de la seva jove i prometedora portera Martina Terré. Des que es va unir al Club la temporada 2019/2020, Terré ha reforçat la posició de l’equip barceloní en el waterpolo femení i és considerada una de les millors porteres del panorama nacional i internacional.

La jugadora catalana ha participat en nombroses competicions d’elit, incloent-hi la seva participació el passat estiu a l’Europeu d’Split, en el qual la selecció femenina absoluta es va proclamar campiona i es va reconèixer a Terré com la millor portera del campionat.

“Estem molt contents per la renovació de la Martina. En primer lloc, perquè podem gaudir d’ella més temporades i sobretot, estem especialment orgullosos de la gran maduresa que ens ha demostrat en aquesta gestió, la qual cosa fa que encara ens faci més il·lusió que estigui amb nosaltres”, ha declarat Javier Aznar, entrenador de Martina Terré en el CN Sant Andreu.

El president del CN Sant Andreu, Àngel Bernet, ha remarcat: “La renovació de la Martina és una molt bona notícia. Creiem molt en ella i en el seu futur, i estem emocionats de continuar veient-la créixer al nostre Club”.

Davant la seva renovació, la Martina ha expressat el seu entusiasme per continuar treballant amb l’equip i continuar la seva projecció a Sant Andreu: “Estic molt contenta de continuar sumant temporades en aquest club i formar part d’aquesta gran família”.