La Junta Informa (GENER)

Fidels al nostre compromís electoral d’Informació i Transparència, us detallem seguidament totes les millores i/o actuacions que s’han dut a terme el mes de gener.

INSTAL·LACIONS:

• Piscines: S’ha modificat el sistema per escalfar l’aigua de la piscina per tal de ser més eficients. S’ha millorat la instal·lació elèctrica de la piscina de 50m. S’ha modificat i millorat el sistema de tractament d’aigua de la piscina de 20m.
• Sala fitness: s’ha reparat el sostre de la sala d’spinning malmès pel temporal Hortense.
• Pistes de tennis: s’ha renovat el terra de les pistes per culpa del temporal Hortense.
• Vestidors: S’ha acabat d’instal·lar les claus de pas a les dutxes que permetrà, en cas d’avaria, no haver de tancar totes les dutxes, sinó que només aquella en la que s’hagi de fer la reparació. S’han fet diverses actuacions de reparació i manteniment als vestuaris de l’esquaix. S’ha reparat el sostre del vestuari femení. S’han reparat les llums d’accés a la piscina des del vestuari femení. S’ha reparat la porta del magatzem de tennis. S’han canviat les dutxes del vestuari femení per adaptar-les a les normatives.
• Varis: S’ha preparat la pista poliesportiva per poder fer classes dirigides a l’exterior i la pista de patinatge per muntar una petita sala de fitness. S’han reparat els vidres trencats de la sala 1, gimnàs i centre d’estètica. S’ha reparat el sistema de streaming dels partits de waterpolo. S’han instal·lat finestres a la façana de l’edifici per millorar la ventilació de les sales.

NATACIÓ: Els nostres nedadors i nedadores de categories absoluta i junior han pogut competir a l’Open Internacional Absolut de Catalunya. L’equip absolut es va classificar subcampió i l’equip júnior, tercers. Les categories inferiors, tot i no poder competir, continuen amb els seus entrenaments amb l’objectiu d’estar en les millors condicions quan les circumstàncies permetin tornar a competir.

WATERPOLO: Durant el mes de febrer tant l’equip absolut masculí i femení han anat jugant els partits de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor. Les categories inferiors continuen amb els seus entrenaments i sense poder competir. S’ha de dir que, tot i les circumstàncies, els nostres esportistes continuen entrenant diàriament amb la il·lusió de poder competir aviat.

SOCIAL: Malauradament, no s’ha pogut fer ni la Cavalcada de Reis ni els 3 Tombs, i el Casal de Nadal es va haver de suspendre dos dies abans del previst a causa de les noves restriccions.

FUNDACIÓ: La Fundació ha portat a terme la seva primera actuació, ha comprat una cadira hidràulica per a persones amb mobilitat reduïda.