La incerta paradoxa del waterpolo andreunc

IMG_6120Aquesta tarda la Piscina Pere Serrat ha viscut un conjunt de sensacions absolutament contradictòries. S’ha pogut admirar waterpolo de veritat, de qualitat. Però com sempre, es veu recomençat en parts diferents. Aquesta vegada el Club Natació Sant Andreu s’ha endut la meitat dels èxits que entraven a la balança de possibilitats.

Comencem pel millor: l’equip femení ha acabat la lliga espanyola brillant en el tercer escaló del podi. Les noies de Javi Aznar i Dani Ballart han rematat els  excel·lents partits que col·leccionaven darrerament amb una exhibició fascinant. Ha estat a dos quarts de cinc de la tarda. Jugaven contra Escuela Waterpolo Zaragoza. Estaven convençudes del que podien assolir i han anat a per totes. No han tingut dubtes.  Amb un optimista resultat ( 9-6) les andreuenques han sortit de l’aigua repletes de satisfacció: La tercera posició a la classificació de la divisió d’honor ja és seva. No obstant això, el col·lectiu sap que la temporada no ha finalitzat. Resta el Play-Off i com ha dit l’Eli Gazulla, la experimentada portera, “tenim molta il·lusió i ganes de disfrutar”.

IMG_6247A les sis en punt de la tarda ha canviat radicalment el panorama. Quan les noies encara no havien paït la victòria, l’equip de waterpolo absolut masculí s’ha tirat a l’aigua. Tenien un rival difícil, el C.E. Mediterrani però s’hi jugaven massa per deixar-se guanyar: la classificació al Play Of i el vuité lloc a la classificació de la divisió d’honor. Els nois de Xavier Julià ho han donat tot. Poques vegades el waterpolo espanyol ha viscut encontres tant lluitats, tant patits. Han vist punts d’esperança quan els de Sants afluixaven però tot i així s’han sentit inferiors en la majoria d’ocasions. El resultat ha estat una contradicció de “voler i no poder”. No els ha fallat qualitat ni convenciment. Potser precisió als moments claus. El resultat (9-11), però, els ha col·locat en nové lloc a la lliga espanyola i no podran ser als partits del play-off, el major preu que han hagut de pagar.

Ara cal fer una reflexió dels nostres equips. Sempre apreciant el talent dels nostres joves per seguir endavant. El futur és incert i les oportunitats esperançadores.

Deixa un comentari