La Copa de la Reina està a punt

Representants de clubs, entrenadors i presidents d'entitats; a la roda de premsa
Representants de clubs, entrenadors i presidents d’entitats; a la roda de premsa

La roda de premsa de la XIX Copa de la Reina s’ha celebrat avui a l’Ajuntament de Sant Andreu.

 

Ha estat un esdeveniment absolutament complert el qual han presidit Fernando Carpena, president de la Real Federación Española de Natación; Santi Siquer, representant territorial dels esports a Barcelona; Enric Bertran, president de la Federació Catalana de Natació; Raimond Blasi, regidor del districte de Sant Andreu i Àngel Bernet, president del Club Natació Sant Andreu.

L’acte l’han protagonitzat les representats dels vuit equips que competiran. Han estat elles qui han dut a terme el sorteig per decidir els partits de quarts de finals.

El Club Natació Sant Andreu s’enfrontarà contra el Terrassa (20.30) en un quadre assequible ja que els altres rivals, que lluitaran entre ells, son el CN Rubí i el CN Moscardó Madrid (18.45). La gran sorpresa de la jornada ha estat que les favorites, el CN Sabadell Astralpool competirà contra el CE Mediterrani (15.15). Els dos equips restants, en el mateix quadre que l’anterior, son el CN C WP dos Hermanas i CN Mataró La sirena (17.00).

La Copa de la Reina es celebrarà durant els propers 6, 7 i 8 de febrer a la piscina Pere Serrat de Sant Andreu. El primer dia es diputaran els quarts de final en l’ordre que s’ofereix a continuació. El dissabte seran les semifinals a les 17.00 i a les 18.45 i diumenge la gran final a les 11.00.

Distribució i horaris
Distribució i horaris

 

 

 

 

 

 

 

 

Sin título

Deixa un comentari