Les juvenils del CNSA es proclamen campiones d’Espanya

Aquest cap de setmana les juvenils del Club Natació Sant Andreu s’han proclamat campiones d’Espanya després de superar al CDN Boadilla en una final apassionant que s’ha decidit als penals. Les nostres han acabat imposant-se a les madrilenyes per 11-12 davant la nostra afició que s’ha desplaçat a les instal·lacions de la Unió Esportiva d’Horta per acompanyar a les noies en aquesta fita.

Han estat tres dies molt intensos en què el Club Natació Sant Andreu va començar superant divendres al Zaragoza 14-5, va continuar guanyant dissabte al Real Canoe per 15-6 i al Dos Hermanas per 15-8 i diumenge al Sant Feliu a semifinals per 11-7.

La final en canvi va estar molt disputada des de l’inici. Vam arribar al primer temps amb un ajustat 3 a 2 a favor de les nostres, una igualtat que es va mantenir després del descans, moment en què van ser clau les aturades de la Paula Nieto. Un gol del Boadilla en els darrers 10 segons deixava el marcador amb un empat a 6 que portava la final als penals on el Club Natació Sant Andreu va estar més encertat i es va acabar imposant per 12 a 11.

Classificació final i resultats:  https://rfen.es/es/tournament/833783/ranking/2213598