Els jugadors alevins destaquen a Monjuic

IMG-20171001-WA0002Els jugadors de waterpolo de l’equip aleví han disputat aquest cap de setmana el Torneig Aleví Marea Verda Kids celebrat a les instal·lacions del Club Natació Monjuïc. Els joves andreuencs han disputat el conjunt de partits amb una mentalitat ambiciosa que els ha portat a donar el cent per cent d’aquest col·lectiu amb tant de futur.

Els nostres es van imposar davant del CN l’Hospitalet amb un contundent 10-1, i uns minuts més vat van superar al CN Sant Andrià (3-2). També va ser aclaparadora la victòria davant del VN Premià B (10-0) i davant del local CN Montjuïc (4-6), que els va portar a la primera posició de la classificació per grups.

Però van caure davant del CN Sant Feliu amb un ajustat 5-6, davant del CN Mojuïc (4-1) i davant del CN Barcelona (5-1). Amb aquests resultats, les joves promeses del Club Natació Sant Andreu s’han proclamat vuitens en aquest exigent Trofeu Marea Verda. Aquesta setmana continuaran entrenant amb més ganes que mai, per afrontar propers esdeveniments amb la màxima motivació.