Judith Navarro al mundial d’AAOO

IMG-20160502-WA0020La revelació de la llarga distància del Club Natació Sant Andreu, Judith Navarro, ha estat convocada per disputar el Campionat del  Món d’aigües Obertes a Hoorn, Holanda, el proper 16, 17 i 18 de juliol. L’esportista disputarà els 10 quilòmetres a mar obert desprès d’estar concentrada una setmana a Gijón amb la selecció espanyola.

Navarro ha estat mereixedora d’aquesta meritòria classificació desprès de proclamar-se campiona d’Espanya júnior a la mateixa distància a Banyoles (tot i que també es va imposar en la categoria absoluta).

D’altra banda, Navarro i Claudia Giralt disputaran el campionat d’Europa júnior i infantil d’aquesta especialitat. El campionat es celebrarà a la localitat italiana de Piombino el 9, 10 i 11 de setembre. Navarro tornarà a participar en els 10km mentre Giralt nedarà els 5.

El Club Natació Sant Andreu cada vegada més fomenta aquesta especialitat. Tot i que el nivell nacional és exigent, els nedadors andreuencs aconsegueixen estar al capdamunt de les competicions i campionats importants.

 

 

Deixa un comentari