Judit Navarro, 3a d’Europa!

pujolg
Podi de Judith Navarro al relleu mixt

Dues nedadores especialitzades en la llarga distància al Club, la Judith Navarro i la Claudia Giralt han disputat el Campionat d’Europa d’aigües Obertes a Piombino (Itàlia).

A part de l’enriquidora experiència que representa pel seu rendiment i la seva carrera esportiva, les dues cracks andreuenques han estat al capdamunt del rànquing. Navarro es va proclamar tercera europea júnior en el relleu 4×100 mixt de la distància de 4×1’25km. A nivell individual va assolir una molt bona novena posició en una prova extraordinàriament difícil: els 10 quilòmetres. La jove Claudia Giralt, d’altra banda, va arribar en sisè lloc a categoria infantil  a la prova dels 5 quilòmetres, la distància més llarga traçada en competició fins enguany per aquesta futura promesa de les aigües obertes.