Juanmi Rando es vesteix d’or i rebaixa la mínima

L’andreuenc Juanmi Rando ha estat l’únic nedador del Campionat que ha assolit la mínima del mundial al matí i a la tarda.aMentre que durant la jornada matinal guanyava confiança nedant asserenat, aquesta tarda l’ha empès l’eufòria i els nervis de nedar la final. Amb 55’51 el nedador ha aturat el cronòmetre, una marca que integra el bitllet a Kazan.

Jessica Vall també ha rebaixat la mínima exigida per disputar el Campionat de Món amb més de dos segons per sota (2’24’’88). La veterana del 1988 ha estat l’espanyola més ràpida però ha estat superada per la turca Zeinep Gunes. La nedadora del Club Natació Sant Andreu ha pujat al segon escaló del podi però amb la consciencia tranquil·la després d’haver assolit les dues mínimes perseguides: els 100 i 200 braça. Al seu costat ha tornat a competir la Sandra Garcia. Amb 2’34’’65 ha aconseguit la seva millor marca personal i el sisè lloc. Juanjo Garcia, l’altra bracista, també ha realitzat una bona actuació: amb 2’16’’88 ha estat quart a quatre dècimes del podi.

D’altra banda, Arnau Rovira ha hagut d’esperar a la darrera jornada per explotar les seves qualitats i demostrar l’excel·lent estat de forma que havia preparat fins aquest Campionat d’Espanya Open de Arnau Rovira (4)-2012-02-01_19_21_10-limit600-600Primavera. Ha estat a la prova del 400 lliures que el nedador andreuenc ha firmat uns fantàstics 3:54.5 i s’ha endut la medalla de bronze tan satisfactòria. Marc Calzada, a la mateixa prova, ha estat segon de la Final B. Ha rebaixat el temps matinal fins deixar-lo amb 3’58’’66. L’Atlas Guerrero ha disputat la Final Jove dels 50 papallona acabant el dinovè (25’59).

 

Deixa un comentari