Joan Lluís Pons, bronze a la Copa del Món!

WhatsApp Image 2018-10-06 at 19.05.31Els nedadors i les nedadores internacionals del Club Natació Sant Andreu han aterrat a Barcelona, després de disputar la Copa del Món FINA a Budapest. La Júlia Pujades, l’Àfrica Zamorano, l’Albert Escrits, l’Àlex Ramos, la Jèssica Vall, la Lidon Muñoz i el Joan Lluís Pons amb l’entrenador Jordi Jou han estrenat la temporada en aquesta ambiciosa competició internacional.

Tots i cadascun dels esportistes han estat a l’altura de les circumstàncies, lluint millors marques personals i competint al costat dels millors nedadors del món. Els esportistes s’han autoexigit l’obtenció dels millors resultats possibles, a pesar de la càrrega que ha suposat disputar moltes proves en tres dies. Però els andreuencs han estat impecables i han afrontat cada prova com si fos l’única. A part han batut molts registres personals en piscina curta a pesar del moment tan inicial en què es troben de la temporada.

El Joan Lluís Pons ha pujat en el prestigiós podi del 400 estils amb 4.08.38, assolint el bronze, i consolidant-se en l’alt rendiment internacional. També molts d’ells han estat present a les finals tan individuals com en relleus i han tornat a demostrar que el CN Sant Andreu està a primera fila de la natació mundial.

Moltes felicitats a tots i a totes!