Jèssica Vall, sense final als 100 braça

Jèssica Vall
Jèssica Vall

La veterana del Club Natació Sant Andreu, Jèssica Vall, no ha pogut classificar-se a la final del 100 braça al Campionat del Món que s’està celebrant a Kazan. Després de nedar gairebé un segon més lenta que aquest matí, Vall no ha tingut possibilitats d’estar entre les vuit primeres del planeta. Ha aturat el cronòmetre amb 1:08.02 obtenint la setzena posició.

El primer parcial ha estat més lent que aquest matí (31.93) i al segon tram no ha pogut retallar distàncies amb les rivals. Jèssica Vall ja ha confessat aquest migdia que “estava una mica nerviosa a pesar de ser el seu segon mundial”. Ha advertit també que “era molt difícil la classificació ja que no domina tant els 100, una prova en la que perd els primers metres”.

Tanmateix l’esportista andreuenca ja està pensant en els 200 braça, la seva especialitat. Disputarà l’eliminatòria dijous al matí. Convertir-se en finalista seria el gran premi. Vall es va proclamar tercera d’Europa l’any passat, el que va suposar una dosi de motivació per afrontar el mundial d’enguany.

Deixa un comentari