Jessica Vall: “Em sento molt a gust al Club i continuaré entrenant a Sant Andreu”

​Jessica Vall ha aterrat al Prat, on l'esperava l'afició i els mitjans de comunicació
​Jessica Vall ha aterrat al Prat, on l’esperava l’afició i els mitjans de comunicació

Com sempre, amb un somriure al rostre, Jessica Vall ha atès als mitjans de comunicació quan ha aterrat a l’aeroport del Prat. Ho ha fet després de saludar al seu marit i amics. Àngel Bernet, president del Club Natació Sant Andreu, ha entregat a Vall un ram de flors. Uns segons després la nedadora del Club Natació Sant Andreu s’ha sorprès al veure tots els nedadors, companys i seguidors amb pancartes i felicitacions.

De seguida ha respost a les preguntes de la premsa amb sinceritat i proximitat posant l’accent a la seva estimació cap el Club. Ha exposat amb total seguretat que no variarà la preparació de l’any que ve i seguirà entrenant a les instal·lacions del Club Natació Sant Andreu: “Estic molt a gust amb els companys, amb l’entrenador i m’agrada entrenar al Club”. Tanmateix, de cara a l’any vinent ha avisat que no faria res

Àngel Bernet i Jessica Vall després de l'entrega del ram de flors
Àngel Bernet i Jessica Vall després de l’entrega del ram de flors

d’especial a pesar de ser un any olímpic: “El volum d’entrenaments no variarà. Només intentaré cuidar una mica més els detalls com l’alimentació o el descans. Evidentment les ganes i la il·lusió també augmentaran”.

D’altra banda, la barcelonina nascuda a l’any 1988 ha explicat com es va sentir durant el Campionat del Món. Vall ha admès que va poder gestionar molt millor els nervis a la prova del 200 braça que a l’hectòmetre: “Només havia de fer cas al Jou (entrenador del CNSA) que en sap molt de tàctica. Vaig estrènyer al final, quan ell m’ho va dir”.

Jordi Jou també ha senyalat que la seva nedadora disposa d’unes qualitats extraordinàries per

Jordi Jou, Juanmi Rando, Jessica Vall, Oriol Montero i Àngel Bernet
Jordi Jou, Juanmi Rando, Jessica Vall, Oriol Montero i Àngel Bernet

progressar al final de cada prova: “Ella sap exprimir-se al darrer tram i per això cal tenir paciència i reservar-se als primers metres”.

Vall ha atès als mitjans amb una medalla mundial penjada al coll però amb els pensaments i els objectius vistos des d’una mirada prudent: “He compartit bronze amb dues persones més. Això significa que totes volem medalla olímpica i tothom ja hi està treballant. Però primer m’haig de guanyar el bitllet a Rio de Janeiro i després ja veurem. Vull treballar amb il·lusió i no pas com una pressió”.

D’aquesta manera Jessica Vall comença unes curtes vacances. Descansarà i acumularà les energies per afrontar la temporada olímpica.

Tota l’afició del Club Natació Sant Andreu
Tota l’afició del Club Natació Sant Andreu

 

 

Deixa un comentari