Jessica Vall: “El suport que rebo és increïble”

Jessica Vall, uns minuts abans de l'acte
Jessica Vall, uns minuts abans de l’acte

L’Ajuntament de Sant Andreu ha obert les portes a Jessica Vall per felicitar-la i reconèixer la medalla que va assolir al passat Campionat del Món de natació celebrat a Kazan. L’acte ha estat presenciat per Laia Ortiz, regidora de Sant Andreu i Marta Carranza, comissionada d’Esports. També hi ha assistit la Junta Directiva del Club Natació Sant Andreu inclusivament Àngel Bernet, el president. Vall ha vingut acompanyada de Jordi Jou, el seu entrenador i tècnic del Club.

“Estic molt agraïda per tot el suport que he rebut”. Aquestes han estat les primeres paraules que Jessica Vall ha dedicat a l’Ajuntament. “D’alguna manera intento que la medalla ja sigui part del passat per pensar en el futur però el fet de rebre actes com aquests fa que encara tingui més il·lusió”, ha afegit l’actuat recordista espanyola al 200 braça.

​Laia Ortiz, regidora de Sant Andreu i Marta Carranza, comissionada d’Esports li han fet entrega del ram de flors
​Laia Ortiz, regidora de Sant Andreu i Marta Carranza, comissionada d’Esports li han fet entrega del ram de flors

Laia Ortiz, regidora de Sant Andreu, ha senyalat que “es un honor comptar amb una nedadora capaç de compaginar l’esport d’alt rendiment en aquest extraordinari nivell compaginant-ho amb els estudis”. (Vall és llicenciada en biomedicina i actualment està cursant un màster de bioètica). Ortiz ha mostrat el seu agraïment i la seva admiració per la dedicació que ofereix Vall a la natació, l’ha felicitat i li desitjat sort per la temporada que ha estrenat fa tres setmanes.

Ortiz i Marta Carranza, comissionada d’Esports li han fet entrega d’un ram de flors juntament amb un obsequi. Després, però, l’esportista s’ha dirigit a tots els presents: “La natació és un esport que no es veu gaire però la gent de Sant Andreu sempre m’ha ofert el suport. Aquest reconeixement és, per mi, un conjunt de tots els missatges que vaig rebre durant el mundial. Per tant, no podria estar més agraïda”. Amb les paraules de la Jessica s’ha tancat l’acte, tot i que abans de marxar ha ensenyat la medalla als membres de l’Ajuntament.

​Membres de la Junta Directiva del Club Natació Sant Andreu, Jordi Jou, Jessica Vall, Laia Ortiz i Marta Carranza
​Membres de la Junta Directiva del Club Natació Sant Andreu, Jordi Jou, Jessica Vall, Laia Ortiz i Marta Carranza

Deixa un comentari