Inicia el Campionat d’Espanya de Natació

albabona+Els nedadors i nedadores de l’equip absolut ja s’han instal·lat a les Palmes de Gran Canària, seu del Campionat d’Espanya d’Estiu Absolut i Júnior. Aquesta competició representa per a ells la cita més important de la temporada i esperen, tots de forma global, rebaixar les millors marques personals. Però cadascú s’ha fixat uns objectius específics molt concrets com són les medalles o la classificació a les finals.

Hi participen un total de 30 esportistes del Club Natació Sant Andreu (17 noies i 13 nois) entre júniors i absoluts. Podrem veure en acció – com a darrera fita important abans dels Jocs Olímpics- a Karen Torrez, Marta González, Àfrica Zamorano i Jessica Vall. I també donaran la seva millor versió Juanmi Rando i Laura Galvez, dos grans i especials referents que tancaran l’etapa esportiva amb la participació en aquest il·lusionant desafiament.

L’equip de Jordi Jou s’ha preparat a consciència pel repte nacional. Un repte que començarà demà a la tarda amb les proves de fons i a contrarellotge. A partir de dijous i fins diumenge, inicien les altres proves en un format d’eliminatòries (jornada matinal) i finals (jornada tardana). Tant Teledeporte com Esport 3 retransmetran la competició, tot i que encara les televisions no han confirmat que sigui en directe.

Horari

Llistat de participants

Deixa un comentari