Inici esplèndid dels màsters!

WhatsApp Image 2017-10-20 at 00.21.40(1)CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 1
CN BADIA 4 – CN SANT ANDREU 10

Bon inici del Sant Andreu en el Campionat màster el passat dijous dia 19. En un torneig superpoblat amb rècord de participació (17 equips), els nostres van debutar contra un dels nouvinguts, el Badia del Vallès, amb victòria contundent però treballada.
El partit es va disputar finalment a la piscina de Sant Andreu per no disponibilitat d’instal.lació dels vallesans. El matx va servir per veure debutar algunes de les incorporacions de la present temporada: Javi Belmomte i el retorn de Vicenç Pascual després del seu periple adrianenc.
La cosa va començar amb un tanteig per part dels dos equips. Ningú s’acabava de trobar còmode a l’aigua i les oportunitats van trigar en arribar. El Badia va picar primer amb un gol de contraatac després d’una pèrdua a camp contrari (1-0). Això va deixondir els andreuencs que van començar a moure’s una mica més per la zona d’atac. Això va permetre disposar de dues expulsions a favor que van ser transformades en gol: la primera per part de Garcia va servir per empatar (1-1) i la segona, convertida per Núñez, per posar-se per davant i acabar el primer parcial amb avantatge (2-1).
El segon temps va començar una mica més animat. El Badia anava trobant el seu lloc i no li perdia la cara al partit. Fruit de la seva insistència va poder empatar el partit a 2. Però a partir d’aquest moment la defensa andreuenca va jugar una mica més entre les línies i això va permetre sortides al contraatac sobre les aturades de Llordella. Així va arribar el 2-3, obra de Pascual sol davant el porter, i el 2-4, marcat per Guiral en una jugada similar. Amb el rival un pèl desconcertat pel gir dels esdeveniments, Llano va fer el 2-5 amb un gran llençament a l’escaire i això va permetre arribar a la mitja part amb un màxim avantatge de tres gols.
El tercer temps va tenir un ritme més alt per part dels dos equips. Els vallesans sabien que havien de circular a una marxa més alta per no perdre el tren del partit, i per això es van multiplicar les accions de perill a ambdues porteries. Guiral va fer el 2-6 amb un llençament creuat i poc després el Badia feia el 3-6 de xut exterior ajustat al pal. Però el marcador ja no es va moure més en aquesta part per més que ho van intentar tots dos conjunts, amb un desgast físic considerable. Al final del parcial l’avantatge, doncs, seguia essent de tres gols i només calia rematar la feina.
Per posar fil a l’agulla, el Sant Andreu va fer el 3-7 de la mà de Cruz, palmejant des del pal una excel.lent assistència d’Aguilar en home de més. Poc després el Badia feia el que seria el seu darrer gol (4-7). A partir d’aquí, Guzmán, que va ocupar la porteria en el darrer quart, va abaixar la persiana i els nostres encara van tenir temps de fer tres gols més: Guiral de xut exterior (4-8), Aguilar de falta directa per l’escaire (4-9) i finalment Martínez (4-10).
Amb aquesta victòria el Sant Andreu suma tres punts de cara a l’objectiu de mínims per aquesta temporada: aconseguir una de les sis primeres places al final de la primera volta que doni accés a jugar la segona part del curs amb els aspirants a podi. La setmana vinent, de nou a casa, el rival serà el Premià.

Alineació: Rubén Llordella, Ramon Guiral, Óscar Llano, Ginés Alonso, Javi Aguilar, Juanjo García, Cristian Núñez, Leo Senosiain, Marc Cruz, Javi Belmonte, Vicenç Pascual, Sergio Martínez, Marcos Guzmán, José María Ballesteros i JJ Aymerich.