Aprofitem el gimnàs!

20170828_095825La Sala de Fitness del Fabra ha estat inaugurada aquest matí, després d’haver patit una reforma integral per convertir-se en un dels gimnasos més moderns de la ciutat. El Club Natació Sant Andreu ha bolcat tots els seus esforços en modernitzar el gimnàs segons les necessitats i les prioritats dels socis i de les sòcies, cuidant cada detall perquè l’esport al CNSA sigui un moment de màxim gaudiment utilitzant els recursos més confortables.

Durant el mes d’agost s’ha substituït el terra, dividint el gimnàs en tres zones: la zona de ‘cardio’ i màquines, la de manuelles i barres i la zona on es durà a terme el CrossFabra. A part, també s’ha instal•lat un nou format d’enllumenat, doncs tots els llums són leds i aconsegueixen que es vegi un gimnàs més clar i més ampli. També s’han afegit màquines noves com les el•líptiques, bicicletes estàtiques, cintes de córrer, rem, etc. i s’ha pintat cada racó, sanejant també les parets i el terra.

Tot i que encara faltin màquines i algun detall que s’instal·larà durant els propers dies, el resultat de totes aquestes millores ha estat obtenir una Sala de Fitness més moderna, espaiosa i atractiva. Els usuaris del Club Natació Sant Andreu poden, a partir d’avui, gaudir al màxim mentre fan esport i començar la nova temporada amb més ganes que mai.

Esperem que la gaudiu!