Hosszú i el repte de les cinc proves

IMG_7847 Ahir la millor nedadora mundial del 2014, Katinka Hosszú, va triomfar a la primera prova que va disputar; els 400 estils, però el cansament es va apoderar de l’hongaresa a les altres dues i va arribar en darrera posició. Tot i així, avui ho tornarà a intentar. En dues hores disputarà els 200 esquena, els 200 papallona, els 200 estils, els 400 lliures i els 50 esquena.

Un altre cop es vol posar a prova per veure com assumeix el cansament. És una incertesa que pot finalitzar en una tarda emocionant i reconfortant pel seu excel·lent estat de forma.

També podrem veure a favorits de la casa entre les finals: Jessica Vall als 100 braça i Juanmi Rando als 100 esquena. Abans, però, dues promeses andreuenques participaran a les finals B: Africa Zamorano als 200 esquena i Judit Navarro als 200 papallona. Ben segur que espera emoció a la segona i darrera jornada del Gran Premi Internacional Ciutat de Barcelona. La piscina Pere Serrat tornarà a vibrar gràcies als millors nedadors i nedadores del planeta.

 

 

Deixa un comentari