Horaris i activitats de les festes nadalenques

navidadEl Nadal ja s’acosta!!! Però no podem passar-nos tots els dies de celebració sense fer esport… Ahir, la nutricionista i triatleta Silvia Tremoleda explicava al matí de Catalunya Ràdio que “els grans àpats de Nadal senten molt millor al cos després de fer exercici”. I que durant els dies posteriors  “cal que el cos estigui activat”.

És per això que el Fabra ha dissenyat un horari diferent i extens per aquestes festes amb la novetat de que el Crossfabra serà gratuït. Tots aquells que no feu aquesta activitat diàriament, tindreu l’opció de provar-la i valorar si us agrada.

Descarregueu-vos el quadre d’activitats dirigides

Aquesta graella és pels dies laborables ja que els festius i vísperes de festius hi ha excepcions. A continuació queda detallat l’activitat dels dies “especials”:

  • originalNadal (25/12) i any nou (01/01) el Club està tancat
  • Dies de nit bona (24/12) i nit vella (31/12)  el club obre fins el mig dia (14h) i no hi haurà activitats dirigides.
  • Per Sant Esteve (26/12) i el dia de reis (6/01) el Club obre en horari festiu normal: de 8.00h a 14.00h i sense activitats dirigides
  • Vigília de reis (5/12) hi horari de gimnàs normal. Les classes dirigides es realitzaran fins el migdia, la sessió de les 15.30 inclosa.

Recordem que per donar la benvinguda a les festes de Nadal, aquest divendres els nostres monitors David Palacios i Vanessa Navas oferiran una màster class de spinning de 19h a 21h. PERÒ A LA DARRERA MITJA HORA HI HAURÀ UNA SORPRESA…

Veniu a pedalejar per Nadal!

Deixa un comentari