Gual i Peña, benvingudes al waterpolo andreuenc.

WhatsApp Image 2018-06-25 at 14.26.12(1)Les jugadores internacionals Anna Gual i Pili Peña formaran part de l’equip absolut de waterpolo del Club Natació Sant Andreu. Avui s’ha fet oficial la incorporació de les dues jugadores en un acte en el qual el president del CNSA, Àngel Bernet, els ha donat la benvinguda.

Javi Aznar, responsable de la secció de waterpolo del Sant Andreu, les dues esportistes i Bernet han estat parlant dels reptes de la temporada vinent i les dues jugadores han confessat les ganes de disputar les diferents fases de l’Eurolliga, entre altres objectius.

Així doncs tant Gual com Peña s’han mostrat molt il•lusionades i amb ganes d’estrenar la temporada formant part de l’equip que tantes alegries ha donat els últims anys. Peña podrà aportar la seva gran experiència, ja que és nascuda l’any 1986 i coneix el waterpolo nacional amb exactitud; i Gual aportarà l’explosivitat de la joventut, doncs és del 1996 i ja ha deixat de ser una jugadora promesa per ser una realitat consolidada.