Gran partit dels màsters de waterpolo tot i la derrota

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, GRUP 9-12, JORNADA 4
CN PREMIÀ 12 – CN SANT ANDREU 10
Gran partit jugat pel Sant Andreu a la lliga màster, tot i la derrota i la consegüent pèrdua del liderat. L’equip s’ha desplaçat a Premià amb la baixa sensible d’Encabo, boia i golejador, i això ha obligat a fer un plantejament diferent que ha donat el seu fruit fins els minuts finals, en què els locals s’han fet amb el control.
El partit ha començat fantàsticament, amb dues canonades exteriors de Pastor que l’ex andreuenc Sergi López no ha pogut aturar (0-2). Tot i això, els esforços de la nostra defensa per evitar que el boia local rebés pilotes deixava els atacants de casa amb bones opcions de llençament exterior. Així ha arribat l’1-2. Pastor, avui amb el canell greixat, ha marcat de nou i ha posat l’1-3. El Premià ha fet el 2-3 en superioritat, però una castanya escairada de Ginés ha permès posar el 2-4, i encara hi ha hagut temps per un darrer gol local per arribar al final del primer quart amb un espectacular 3-4.
El Premià ha començat el segon parcial convençut de les seves opcions i ha marcat dos gols consecutius que li han permès posar-se per davant en el marcador per primer cop (5-4). Malgrat tot, Guiral ha pogut empatar de nou i restablir la igualtat (5-5). Els del Maresme anaven llençats i malgrat les aturades consecutives de Guzmán, finalment han fet el 6-5 de xut exterior. Abans de la mitja part, golàs espectacular de Pascual amb bot i paràbola a l’escaire per empatar a 6 i deixar-ho tot igual que al principi.
L’inici de la tercera part ha permès somiar en el millor. Guiral ha marcat el 6-7 de xut exterior i seguidament López ha fet el 6-8 en home de més. Però l’avantatge ha estat efímer, ja que primer en superioritat i després en contraatac, el Premià ha pogut empatar de nou a 8 i tot ha quedat vist per sentència en el darrer quart.
El Sant Andreu, conscient de que les opcions passaven pel xut exterior i una fèrria defensa, s’ha posat de nou al davant amb un xut de Pastor ajustat a la base del pal (8-9). Però seguidament el Premià li ha donat la volta al tantejador amb tres gols consecutius mentre el Sant Andreu fallava davant de porta ocasions manifestes on la fortuna no s’ha volgut mullar a favor nostre. Amb 11-9 calia lluitar per l’impossible. Pastor ha fet l’11-10 a pocs segons del final i l’esperança s’ha fos definitivament quan en el darrer atac el Premià ha tancat el marcador amb un xut mil.limetrat que ha deixat el marcador en 12-10.
La setmana que ve hi ha jornada de descans. A dues jornades del final, el Sant Andreu és tercer, empatat a punts amb el Premià i a un punt del líder, l’Hospitalet. Ara bé, només un punt per darrera hi ha el Mediterrani. Per tant, tot per decidir. Següent cita, dijous 6 de juny a l’Hospitalet.
Alineació: Marcos Guzmán, Ramon Guiral, Ander Pastor, Ginés Alonso, Juanjo Garcia, Albert Ferrer, Vicenç Pascual, Carlos Gadea, Sergio Martínez, Guillem Bonamusa, Freddy López, Óscar Llano. Entrenador: JJ Aymerich