Gran experiència a l’Euro Cup masculina

L’equip masculí de Divisió d’honor del Club ha tornat a la competició europea gràcies al cinquè lloc aconseguit a la lliga, fita que no s’assolia des de la temporada 2008-2009 amb Manolo Suárez a la banqueta. Tretze anys després, i sota les ordres de Juan Carlos Sanchón, han disputat la primera fase de l’Euro Cup a Sibenik (Croàcia). Vam quedar emparellats al grup A amb els següents equips: els italians del Telimar Palermo, els suïssos del Carouge Natation, els locals del Solaris Sibenik i els rusos del Shturm 2002 Ruza.

El primer partit el vam perdre per la mínima contra els italians (13-14). Va ser un inici complicat, però vam saber reaccionar i, fins i tot, vam estar a punt d’aconseguir l’empat en els últims 7 segons de l’renfrontament.

Divendres al matí vam aconseguir còmodament la primera victòria contra el Carouge Natation per 5-14. Vam començar perdent, però vam saber imposar ràpidament la nostra superioritat i donar-li la volta al partit abans de finalitzar el primer quart (2-4). Al descans ja dominàvem per 3-7 i vam sentenciar el partit en el tercer període amb un parcial de 0-4 que deixava el marcador en 3-11. Cal destacar els 4 gols del Guillem Frigola, una de les noves incorporacions en l’equip d’aquest any.

Al vespre vam jugar el segon partit de la jornada contra els amfitrions, el Solaris Sibenik. Era un partit decisiu, però un desafortunat parcial de 5-0 en el segon període va determinar el desenllaç de l’enfrontament. En el tercer període van retallar una mica la diferència, però en el quart van tornar a ser superats. El resultat final va ser de 13-6, amb cinc gols de Niko Paul i un de German Yañez.

Dissabte vam descansar i diumenge al matí vam disputar l’últim partit en el qual ens disputàvem la tercera plaça de grup. Vam aconseguir un triomf contundent amb un resultat de 17-7 contra l’Sthurm 2002 Ruza rus.

La competició va acabar amb un balanç de dues victòries i dues derrotes que ens donava la tercera plaça del grup A i ens deixava fora de la segona fase. No obstant això, estem molt orgullosos dels nostres jugadors i de tot l’equip tècnic que ha fet possible aquesta experiència i ho han lluitat fins al final. 50 gols a favor i 39 en contra… Bona feina!