167 activitats dirigides a les nostres instal·lacions!

_83A8107-2 copiaEl dilluns 3 de setembre el fitness del Club Natació Sant Andreu enceta la nova temporada. I ho fa d’una manera molt especial: estrenant noves activitats dirigides i augmentant el número de sessions en les graelles.

El personal del CNSA ha fet un pas més per oferir més classes, i que aquestes siguin d’alta qualitat. Ens hem posat a la pell del soci i de l’abonat per aconseguir que tots i cadascun de vosaltres gaudiu al màxim de l’esport.

És per això que en el Fabra hem passat d’oferir 99 classes setmanals a tenir-ne 103 a la graella; i en el CEM Sant Andreu – La Sagrera hem incrementat de 49 a 64 activitats setmanals. A part, els nostres monitors s’estan formant contínuament per oferir les novetats més actuals del món del fitness i hem comprat nou material per sumar més motivació en el teu moment esportiu.

Abans de començar et fem una idea de la novetat estrella de la temporada: el PowerPump: és una classe d’alta intensitat i molt exigent muscularment. Es treballa amb barra, discos i squat per entrenar els principals grups musculars utilitzant els millors exercicis del fitness com, per exemple, squats, presses, elevacions i curls. Amb aquesta tècnica s’aconsegueix enfortir i tonificar el cos, així com guanyar resistència muscular. Et sorprendràs dels resultats que n’obtindràs!

Estem motivats i amb ganes de posar-te en forma. Aquesta temporada no tens excusa. VINE AL FITNESS DEL SANT ANDREU!

Descarrega’t la graella del Fabra

Descarrega’t la graella del CEM Sant Andreu – la Sagrera