Gràcies a tots i totes les runners!!

WhatsApp Image 2018-12-06 at 14.17.52La 40a edició de la Cursa de Sant Andreu ha estat un èxit espectacular, tant participatiu com organitzatiu: un total de 1500 runners, entre petits i grans han estat presents en aquesta emblemàtica competició social. El circuit provisional que s’ha vist obligada l’organització a realitzar a causa de les obres del Carrer Gran de Sant Andreu no ha estat un obstacle per gaudir d’aquesta fita història que coincideix amb la festa Major del Barri.

A quart de vuit del matí han arribat els primers corredors i s’han anat preparant per gaudir dels 5km més ràpids de la ciutat. Distribuits en calaixos (-20′, -25′ i +25′) i amb tres llebres a perseguir (20′, 25′ i 30′) els runners han acabat la cursa en un nivell altíssim: el primer classificat ha estat el Carles Rodriguez amb un temps de 15’21 i la primera dona la Yolanda Riera  amb 18’26.

A continuació s’han entregat els premis de les tres categories (sènior, veterà i màster), un total de 18 campions i campiones que han pujat al podi de la Rambla Fabra i Puig repleta de gent. Cap a les deu del matí han iniciat els circuits infantils: s’ha consolidat la cursa dels júniors (2km) que es va estrenar l’any passat i els més petits han gaudit dels altres tres circuits: 1km pels infantils, 500m pels alevins i 135m pels benjamins. Quan han arribat, tost ells han obtingut la seva medalla, una sorpresa inesperada que els ha acontentat tot el matí.

El Club Natació Sant Andreu vol agrair la presència de tants runners en aquesta cursa però sobretot vol destacar la capacitat i l’esforç dels voluntaris. Especialment aquest any han treballat de valent i els hi volem agrair de tot cor. També donem les gràcies als col·laboradors que ho han fet possible: Ajuntament de Barcelona, Aigües de Barcelona, Isostar, La Maquinista, BBVA, Esportíssim, Pascual, Eagle, Estrella Damm, Senyor Fabra, Pizzeria Diego, Escola Vitae, Turbo, OXD, Espai Dental Sant Andreu, Condis, Espai Grafic, Mc Donalds, Coral i Bimbo.

Ens veiem l’any vinent!

RESULTATS

IMATGES (pròximament)