Gràcies al SAT i a La Mundeta!

DSC08965La 37 edició de la cursa de Sant Andreu va ser un èxit en tots els aspectes gràcies als nostres patrocinadors i col·laboradors, a part de l’esforç organitzatiu del Club Natació Sant Andreu. Cal destacar, que el Sant Andreu Teatre i La Mundeta ens van ajudar i van participar en que fos una cursa encara millor.

El Sant Andreu Teatre ens va regalar una vintena d’entrades a sortejar entre els corredors. Els guanyadors podien anar a veure obres com “Tot plegat” durant aquestes festes nadalenques. Un regal adient per les dates i ben segur que divertit en un àmbit cultural i de barri.

D’altra banda, les noies de La Mundeta, una empresa de moda i tèxtil elegant i juvenil de Sant Andreu, ens van regalar una bufanda gegant també per sortejar. Si voleu saber més sobre aquest projecte convertit en realitat busqueu a les xarxes socials lamundeta.

Sin título
Imatge de La Mundeta

És per això que agraïm aquestes dues entitats per oferir una altra cara de la cursa i donar-nos l’oportunitat de realitzar un concurs entre tots els corredors, tant petits com grans. Gràcies per la vostre fidelitat!

Deixa un comentari