Formulari sobre eSports. Ajuda’ns a millorar!

 

Fa pocs dies va començar el període d’inscripció al campus online d’eSports del Club Natació Sant Andreu.  Volem que aquesta secció s’adapti a la perfecció a les famílies i per això és imprescindible la teva ajuda.

Hem preparat un breu formulari que ens pot ajudar molt. Així podrem conèixer una mica millor els vostres interessos i inquietuds:

Formulari: https://forms.gle/6zHEJEm1v3Q7uiw16

Per a aquelles persones que encara no sàpiguen el que són els esports electrònics o vulguin compartir amb la família la seva afició, hem preparat un vídeo explicatiu. En ell podreu conèixer l’experiència de pares, jugadors professionals i organitzadors d’ e-sports.

Vídeo: https://vimeo.com/436841896/59f4ae229b

A més del vídeo, hem preparat un curs gratuït senzill i breu per tenir una petita introducció als esports electrònics. Amb aquest curs podreu descarregar, addicionalment, una guia que fa un breu recorregut pel món dels e-sports amb algunes recomanacions per a les famílies i els gamers.

Curs: https://edojo.pro/curso/introduccion-a-los-esports-para-familias/

Us recordem que encara sou a temps d’ apuntar-vos als campus: https://edojo.pro/product/campus-league-of-legends-del-27-al-31-de-julio/

Qualsevol dubte o qüestió podeu posar-vos en contacte amb el Guille a través del telèfon 722 325 607 tant per trucada telefònica com per WhatsApp o per xarxes socials @edojopro.

Moltes gràcies i esperem les vostres respostes!