Bones sensacions dels nostres nedadors al Trofeu Alejandro López

El Trofeu Alejandro López, 41è Circuit Català de Trofeus de Natació – 21è Gran Premi Diputació de Barcelona aquest any arribava amb dues novetats rellevants: en lloc de celebrar-se a la piscina del CEM Sant Andreu – La Sagrera, es va disputar a la Pere Serrat en piscina de 50m i per primera vegada es va fer programa complet de competició amb finals de la tarda. Va ser un èxit organitzatiu però també participatiu ja que aquesta edició va comptar amb més de 500 participants d’arreu de l’Estat espanyol.

Els nostres equips, tant l’absolut com el júnior, van assolir tots els reptes proposats: van nedar 49 Finals A, 33 Finals B amb un balanç final de 27 medalles: 8 ors, 14 plates i 5 bronzes. El proper objectiu serà l’Open de Madrid, inclòs en el Grand Prix de la RFEN, que tindrà lloc del 28 de febrer a l’1 de març i servirà per seguir preparant el gran objectiu: el Campionat d’Espanya que es celebrarà de l’1 al 5 d’abril al CN Sabadell.

Al llarg del cap de setmana es van batre 5 rècords del Circuit Català de Trofeus, dels quals 4 van ser de nedadors i nedadores del Club Natació Sant Andreu:

Raul Santiago Betancor,  800m Lliure masculí  (7:58.44)

Jèssica Vall Montero, 50m Braça femení, Sèrie 4 (31.49)

Jèssica Vall Montero, 50m Braça femení, Final A (31.46)

Jèssica Vall Montero, 100m Braça femení, Final A (1:07.66)

Miguel Duran Navia, 400m Lliure masculí, Final A (3:51.86)

Felicitats a tots els participants i moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible, especialment a la Federació Catalana de Natació i a la Diputació de Barcelona.