Finalitza el Trofeu Ciutat de Barcelona

El 25 i 26 de maig hem celebrat a la Pere Serrat el 43è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, la segona etapa del circuit Mare Nostrum. Una vegada finalitzat el campionat, s’han proclamat campions l’holandès Arno Kamminga i la canadenca Kyile Masse. Aquests dies la piscina s’ha omplert de grans noms de la natació mundial com els vigents campions olímpics, Kristóf Milak, la Lydia Jacoby, en Tom Dean, la Margaret MacNeil o la Yui Ohashi. A més, altres noms de gran nivell com la Katinka Hosszu, el Bruno Fratus, l’Arno Kamminga, la Kylie Masse o el Chad le Clos. En total més de 700 nedadors i nedadores han estat nedant a casa nostra representant més de 40 països.

En aquesta edició s’ha batut en una ocasió el rècord del Mare Nostrum per part de l’hongarès Kristof Milak a la prova dels 200m papallona i 5 rècords del Ciutat de Barcelona:

Tom Dean en els 200 m lliures 1.46.89
Matthew Sates en els 200 m lliures 1.45.91
Michael Andrews en els 50 m esquena 24.64
Nicholas Santos en els 50 m papallona 23.03
Kristof Milak en els 200 m papallona 1.53.89

Dissabte es van batre en dues ocasions els rècords a la prova dels 200m lliures: al matí ho va fer el campió olímpic Tom Dean (1:46.89) i a la tarda, el jove sud-africà Matthew Sates (1:45.91). Diumenge el velocista Michael Andrew, vigent campió de la competició, va aconseguir el primer rècord de la tarda en el 50m esquena (24.64). Pocs minuts després, l’aconseguia el brasiler Nicholas Santos en els 50m papallona (23.03) i en Kristof Milak tancava la tarda de rècords a la prova dels 200m papallona (1:53.89).

Durant l’entrega de medalles de diumenge, vam fer un minut de silenci a la Pere Serrat en solidaritat amb les víctimes del tiroteig a l’escola de Texas.

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona ha tornat a ser un èxit gràcies a la implicació de tots els treballadors i treballadores i voluntaris i voluntàries del Club. Més de 70 voluntaris han volgut ajudar a l’organització d’aquesta competició tan important pel nostre Club. Joves, i no tan joves, entusiastes que han desenvolupat una feina exemplar i han transmès les seves ganes i la seva il·lusió per tirar endavant aquesta competició. Aquest any hem tingut més volum de participants que mai (700!) i els voluntaris i voluntàries no només han estat a l’altura, sinó que han superat totes les expectatives. GRÀCIES!