Finalitza el Play off masculí

Sin título 2Els jugadors de waterpolo del Club Natació Sant Andreu s’han acomiadat de la temporada durant el vespre de divendres, quan el CN Sabadell els ha derrotat (7-15) a la tornada dels quarts de final del Play Off. Els de Xavier Julià somiaven amb la classificació, però havien de cercar l’empat a la Pere Serrat.

El desig no s’ha fet realitat, ja que el col·lectiu vallesà ha mostrat la seva millor versió, sent ràpids, impositius i eficaços. A part, no han baixat la guàrdia en cap moment, després de veure que els andreuencs podien remuntar i capgirar qualsevol situació (com el matx d’anada). Els visitants han estat superiors tàcticament i tècnicament però els de Julià han lluitat fins al final, sense donar res per perdut.
Aquesta vegada no ha pogut ser. Tanmateix la classificació al Play off ja era una exitosa possibilitat, i tot el que vingués després, un regal. Així doncs, aquest equip finalitza la temporada. Ara s’obre un període de reflexió per detectar els punts a millorar de cara a l’any vinent. Cada vegada estan més amunt. La trajectòria és clara, les ganes també. Fins aviat!

Deixa un comentari