Fernando Carpena: “El C.N. Sant Andreu ha fet un pas endavant”

IMG_5002Aquest migdia la Federació Espanyola de Natació i El Club Natació Sant Andreu han presentat davant dels mitjans de comunicació la World League de Waterpolo. Es tracta de dos partits internacionals de la fase preliminar de la lliga mundial, concretament corresponen a la tercera jornada d’eliminatòries.

L’encontre masculí es disputarà el dimarts 1 de desembre a les 20.30h. Espanya jugarà contra França a la Piscina Pere Serrat. Avui Gabi Hernández, seleccionador espanyol, ha exposat que pot ser un partit complicat: “Hem de jugar amb el màxim respecte cap als rivals. No ens podem despistar ja que França és un equip fort i cada vegada més consolidat”.

D’altra banda, es veurà un xoc de trens una setmana més tard. Dimarts 8 de desembre, festiu, el conjunt femení espanyol s’enfrontarà a Rússia. L’encontre també tindrà lloc a la piscina Pere Serrat, a les 17.00h. Fernando Carpena, president de la RFEN, ha destacat que ahir aquest equip  es va imposar amb solvència a Alemanya (8-20). Carpena ha expressat la seva gratitud cap a l’entitat andreuenca: “El CNSA ha fet un pas endavant. Ha obert les portes a dos esdeveniments internacionals (World League i Champions europea per Clubs) i els felicito per aquest motiu”

També han presenciat la roda de premsa Àngel Bernet, president del Club Natació Sant Andreu, qui ha destacat que és important pel Club aquest esdeveniment i més coincidint en festa major: “Animo a la gent del barri, a socis, abonats i esportistes a que gaudeixin del millor waterpolo mundial a la nostra piscina”. Enric Bertán, president de la Federació Catalana de Natació, ha afegit que “és importantíssim per l’esport català la celebració del waterpolo internacional a casa. I Sant Andreu torna a ser l’amfitrió”.

 

Deixa un comentari