Èxit participatiu i organitzatiu al Trofeu Alejandro Lopez

WhatsApp Image 2018-10-28 at 10.36.24La 40a edició del Trofeu Alejandro Lopez va comptar amb un total de 313 participants d’arreu de Catalunya. Per a la majoria es tractava del primer repte ambiciós de la temporada, ja que va comptar amb un nivell altíssim. Figures com Judit Ignacio, Marc Sánchez, Catalina Corro, Marina Garcia i les estrelles de la casa Jessica Vall, Àfrica Zamorano, Joan Lluís Pons i Lidon Muñoz es tiraven a l’aigua per valorar el seu estat de forma actual, a falta de tres setmanes pel Campionat d’Espanya absolut.

L’organització, com cada any, va ser un èxit, ja que es va complir amb el timming previst i tot va anar sobre rodes. Per als nedadors, és una de les competicions preferides doncs poden disputar diverses proves en dues dinàmiques jornades. A part, els tres més ràpids de cada prova s’enduen una medalla, la primera de la temporada.

La Lidon Muñoz va batre el rècord del Circuit Català en 100 lliures deixant-lo en 54.63, i els guanyadors generals d’aquesta primera etapa van ser la Catalina Corro i l’Albert Escrits.

Felicitats a tots els participants i moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible!