Èxit organitzatiu de la SuperCopa a la Pere Serrat

WhatsApp Image 2018-09-23 at 13.27.45Les semifinals i la final de la Supercopa d’Espanya de waterpolo masculí s’ha celebrat a la piscina Pere Serrat, una competició absolutament emocionant gràcies a la rivalitat dels vuit equips i l’espectacularitat de l’organització andreuenca.

Divendres els nostres jugadors van caure en els quarts de final davant del CN Sabadell en els penals (10-10), un resultat que va quedar en 15-13 després que l’equip vallesà fos més encertat en aquest últim tram.

També va caure el CN Mataró davant del CN Barcelona amb un resultat molt ajustat de 12-10. Per tant, dissabte es va disputar dos derbis a la Pere Serrat: el primer, el barceloní: el CN Atlètic Barceloneta va aclaparar aquest partit davant del CN Barcelona (11-5) amb ganes ja de conquerir el títol. I el CN Terrassa es va imposar al CN Sabadell en el derbi vallesà, una victòria més lluitada, ja que els dos equips van lluir un excel·lent nivell fins a un final que va desencadenar en 8-6.

 

Foto dels campions (RFEN)
Foto dels campions (RFEN)

Avui, durant la final a una piscina Pere Serrat plena de públic i de mitjans de comunicació entre una organització impecable, el CN Barcelona s’ha imposat al CN Terrassa (13-6) i s’ha endut el 14è títol de la Supercopa d’Espanya. D’altra banda, el jugador mariner Àlex Bustos ha estat nomenat MVP del campionat. I el nostre soci i treballador del CN Sant Andreu Àlex Ortega ha estat àrbitre en aquesta emocionant final organitzada del club andreuenc.

Finalment i els vocals del club organitzador, Lluís Pérez, Joan Marimon junament amb membres dela RFEN com el president Fernando Carpena han lliurat els premis als campions i subcampions d’aquesta Supercopa d’Espanya. Moltes felicitats a tots i moltes gràcies a tots i a totes els que ho heu fet possible!