Èxit d’organització a la World League

ATE_0474
Ramón Santís / Foto de: Atelier Photo

La selecció espanyola masculina de waterpolo es va imposar ahir a la francesa a la piscina Pere Serrat amb motiu de la Lliga Mundial. Amb un resultat definitiu de 18-10, els locals van demostrar la seva superioritat des de l’inici. El gran protagonista de la jornada va ser Albert Espanyol, qui va marcar sis gols. Altres golejadors van ser Roca (2), Alarcón (1), Bach, Munárriz (1), De Lera, Sziranyi (1), Fernández (1), Mallarach (3, 1p), Echenique (2, 1p) i López-Escribano (1p). Sens dubte, els jugadors de Gabi Hernandez van exposar una lliçó de talent.

Ramón Santís, el defensor de la porteria del Club Natació Sant Andreu, va ser recolzat per tota la piscina quan es va tirar a l’aigua al darrer quart. La grada, plena a vessar, va animar sense contemplacions al porter andreuenc. Va ser el moment més emotiu del vespre.
D’altra banda, l’encontre va ser retransmès per streaming amb els comentaris de Sergi Capdevila (RFEN).

ATE_0309
Albert Espanyol defensant a l’equip nacional /Foto: Atelier Photo

El president del Club, Àngel Bernet, va ser entrevistat i es va mostrar satisfet d’organitzar aquest tipus d’esdeveniments: “La World League és especial per a nosaltres ja que cau en plena festa major del barri i això comporta que els socis i abonats tinguin més ganes de veure el waterpolo i apreciar el seu atractiu”. Tot i així va avisar de l’esforç que exigeix: “Ens agradaria organitzar més campionats però hem de donar un servei digne al soci, i, per això, en algunes ocasions no podem sumar-nos com a seu”. Bernet també va exposar què representa pel Club acollir els dos partits de la World League: “A part de la magnitud que representa en tots els aspectes, ens serveix per agafar experiència de cara a la Champions que se celebrarà al febrer a les nostres instal•lacions”.
Així doncs, ara el Club Natació Sant Andreu ja té la mirada fixada en la segona part de la World League: el partit de noies que disputaran el proper 8 de desembre a les 17.00h. Rússia visitarà a les espanyoles. És una gran potència waterpolística, per tant, pot ser també molt interessant!

ATE_9337

Deixa un comentari