Èxit del Campionat internacional d’Esquaix al Club

Durant divendres 13 i dissabte 14 de març s’ha disputat a les instalacions del Club Natació Sant Andreu la segona prova del Circuit PSA Closed d’Esquaix i el circuit de tercera categoria. Han viscut un record de participació els dos esdeveniments doncs en el primer van particpiar gairebé 100 jugadors mentre que al segon campionats hi va haver un total de 90 inscrits.

Àngel Bernet, president del Club, i Joan Casahuga, president de la Federació Catalana d’Esquaix i Ràquetbol, van protagonitzar l’entrega de trofeus.

Cristian Romero es va proclamar guanyador del Circuit de Tercera Categoria tot i que el segon classificat també va ser un jugador local: Pablo Dolz

Edmon Lopez va ser segon del PSA Closed Catalonia II després de ser vençut a la final contra el sabadellenc Iker Pajares amb un ajustat 3 a 2.

D’aquesta manera es va tancar l’emocionant competició. La bona organització i la disposició dels esportistes per entregar-se a cada partit va comportar l’èxit en tots els àmbits del Campionat.