Èxit d’aforament a la presentació

IMG_3198La temporada ha quedat inaugurada després de celebrar la presentació dels equips del Club Natació Sant Andreu. L’acte va tenir lloc ahir a la Piscina Pere Serrat, una instal·lació que va quedar repleta de pares, socis i esportistes. La grada es va omplir gràcies a la presencia de tots ells.

Ahir al migdia el Club va mostrar les quatre seccions (esquaix, tennis, waterpolo i natació) d’una manera molt especial. Els protagonistes van desfilar per la piscina dividits en categories mentre els pares, mares i socis contemplaven la quantitat d’integrants del Club Natació Sant Andreu que van anar omplint el Fabra.

Després de la desfilada, Àngel Bernet, president del Club Natació Sant Andreu, va mostrar les seves ganes d’encetar la temporada: “L’any passat vam viure èxits extraordinaris. Partim de molt alt però pretenem arribar més amunt. Ja és aquí el moment d’encetar aquesta temporada tant esperançadora per tothom doncs els Jocs Olímpics a Río de Janeiro seran la gran fita pels protagonistes més talentosos de casa nostra”.

IMG_3211Enric Bertaran, president de la Federació Catalana de Natació, va agrair l’esforç i la lluita dels esportistes del Club i els va animar a continuar progressant: “A pesar dels obstacles que puguin sorgir a la carrera esportiva d’aquestes figures, us animo a seguir millorant i conquerint els vosaltres somnis”.

L’acte es va tancar després d’entregar uns obsequis als protagonistes més destacats de la temporada passada: Edmon Lopez, Ariadna Espasa, Desiré Fajardo, Mireia Guiralt, Javi Aznar, Arnau Honrubia, Julian Gonzàlez, Àfrica Zamorano, Jessica Vall i Jordi Jou.

Nota: Les fotos individuals i de grup estaran disponibles a la web del Club la setmana que ve.

Deixa un comentari