Èxit al sopar de cloenda i les 12 hores de tennis

Divendres 1 de juliol a les 20:30h va tenir lloc el sopar cloenda de tennis, on vam fer lliurament de tots els trofeus socials i dels premis als equips i mèrits individuals de la temporada.

Pel que fa als tornejos socials, en Julio Mateu i l’Alex Mateu van ser campions de la categoria Social dobles. Així mateix, en David Asensio i el Ruben Gàsquez van guanyar a la categoria social veterans 1 i 2, respectivament.

Als tornejos socials juvenils, les 13 categories van deixar un total de 12 campions i 13 subcampions. Destacar l’empat a la categoria aleví femení entre l’Emma Prieto i la Luciana Salazar; així com els resultats finals de les categories Benjamí i Aleví grup B-C on, en ambdues categories, en Maxi Morón es va proclamar campió.

Als tornejos d’adults Escola tennis, els guanyadors van ser Federico Devoto (1a categoria), Miguel A. Moreno (2a categoria) i Patricia Sánchez (3a categoria).

Un total de 47 tennistes van estar premiats pel seu gran esforç i treball aquesta temporada!

El mateix cap de setmana, concretament diumenge, vam celebrar la tradicional jornada de les 12 hores de tennis que enguany arribava a la 30ena edició. Més de 40 tennistes van participar en aquest esdeveniment tan esperat pels aficionats de la raqueta.
El passat diumenge 3 de juliol un total de 4 equips van jugar durant tota la jornada una sèrie de partits amb l’objectiu de gaudir plegats del tennis.
L’equip Salmó es va proclamar guanyador amb 144 punts. En segona posició, l’equip Blanc amb 129 punts; l’equip Fucsia va finalitzar amb 119 punts, seguits dels 84 punts del Taronja.
Des del 2019 que no celebràvem aquesta gran competició. Les edicions del 2020 i 2021 es van haver de suspendre a causa de la situació sanitària, però afortunadament hem pogut reprendre l’organització d’aquesta gran jornada de tennis!