Esportivitat i ambició a la travessa del Port

IMG_9354
Arnau Rovira

Una bona manera d’entrar en competició en un ambient de benestar i diversió és disputar travesses. I, per fer travesses, millor que siguin de les emblemàtiques!

El col·lectiu de natació del Club va participar a la 88a Travessa nedant al Port de Barcelona, que coincideix amb la Mercè, les festes de la Ciutat Comtal. Els andreuencs van fer bones actuacions ja que Ainhoa Valls va guanyar la travessa de joves, en la que Victor Burgos va ser segon de la categoria jove masculina.

On va haver més presència del Club Natació Sant Andreu fou a la categoria absoluta ja que Arnau Rovira es va endur la copa de bronze, i Marc Calzada i Jordi Bosch es van quedar a les portes del podi sent quart i cinquè respectivament. Ferran Martínez va acabar en un bon vuitè lloc.

Pel que fa a les noies, també van triomfar: Judih Navarro es va endur el segon trofeu i Sandra Garcia el tercer. A la categoria absoluta de 2.500 metres també va haver representació andreuenca: Eric Rusca va ser sisè.
Va ser una festa esportiva plena de nedadors, d’animadors, de patrocinadors i d’ambient festiu. Aquesta travessa ja és una tradició per tots els amants de l’aigua!

Deixa un comentari