Espectacular campionat de Catalunya dels nostres nedadors!

 

WhatsApp Image 2018-12-18 at 02.02.37Els nedadors i nedadores de les categories júnior i infantil han competit aquests quatre dies al Campionat de Catalunya d’hivern, una competició exigent, llarga i dura; però els esportistes del CN Sant Andreu han estat a l’alçada gràcies a la motivació que duen impregnada i a la passió per la natació que demostren en tot moment.

Han arriscat i han guanyat: sobretot en la superació personal de cada un d’ells i amb la unió de l’equip que els ha conduit al podi de la classificació general: els júniors s’han proclamat tercers obtenint sis medalles d’or, cinc d’argent i disset de bronze, juntament amb els 36 diplomes assolits i les 60 millors marques personals batudes.

D’altra banda, l’equip infantil ha pujat a l’escaló més alt del podi a la classificació general proclamant-se campiona de Catalunya i obtenint els següents mèrits: setze medalles d’or, 13 d’argent i 11 de bronze, juntament amb 68 millors marques personals.

Gràcies a tota l’afició andreuenca i, sobretot, gràcies a les delegades que estan donant suport cada dia a tots i cada un dels esportistes.

Els equips de l’Oriol Plans i del Juanmi Rando han fet un pas més en aquesta competició i han tancat un 2018 ple d’esforç, d’il·lusió i d’èxits. Per un 2019 igual de radiant!