Ens adaptem a les noves mesures de la Generalitat

Davant les noves mesures publicades per la Generalitat de Catalunya per tal d’aturar la propagació de la Covid 19, malauradament el Club es veu obligat a tancar alguns espais i a suspendre diferents activitats.

Aquestes mesures estaran vigents des del 7  fins al 17 de gener de 2021, si no hi ha cap pròrroga, per tal de contenir el brot epidèmic per part del Govern de Catalunya.

Des de l’obertura del Club a la Fase 1 hem anat actualitzant el protocol constantment adaptant-nos en tot moment a les noves directrius de la Generalitat. Us podeu descarregar l’última versió d’aquesta guia a la qual destaquen les modificacions següents:

Tancarem els espais interiors (sala social, esquaix/karate, tennis taula i sala de fitness) però la piscina i el tennis/pàdel/frontó seguiran funcionant. Les activitats dirigides es faran a l’exterior respectant sempre les noves limitacions d’aforament. La pista poliesportiva i la petanca també romandran tancades.

En principi, aquestes mesures estaran vigents a partir de dijous fins al 17 de gener. Us mantindrem informats de qualsevol modificació o novetat al respecte.

GUIA ACTUALITZADA