Victòria dels màsters a la Barceloneta!

31228420307_f7d4d23060_k

CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER, JORNADA 17
CN ATLÈTIC BARCELONETA 7 – CN SANT ANDREU 11

El Sant Andreu màster s’ha retrobat amb la victòria després de força jornades, en vèncer a la piscina de Sant Sebastià contra el Barceloneta, situat a la zona baixa de la taula.
L’equip ha començat fort i de seguida ha marcat el primer gol. Els locals han empatat però el Sant Andreu portava la iniciativa i el primer parcial ha acabat amb 2-3.
Malgrat la superioritat a l’aigua i el control a les dues àrees, en el segon temps l’equip no ha pogut desenganxar-se i els mariners han aguantat el tipus, de manera que s’ha arribat a la mitja part amb 4-6.
En el tercer temps el partit s’ha trencat. Amb dos gols només començar el marcador reflectia un 4-8 tranquil.litzador, que s’ha convertit en 5-10 al final del parcial.
En el darrer temps, poca història. Els locals han guanyat el parcial per 2-1 però el marcador final ha reflectit un 7-11 final.
A dues jornades del final de la primera fase, l’equip rebrà dijous vinent el Mediterrani, un rival directe en hores baixes que segur que vindrà a plantar cara.

Alineació: Marcos Guzmán, Ginés Alonso, Ramon Guiral, Juanjo Garcia, Albert Encabo, Albert Ferrer, Marc Cruz, Óscar Llano, Guillem Bonamusa, Carlos Gadea, David Peña, Sergio Martínez. Entrenador: JJ Aymerich.