Els waterpolistes vencen al Sabadell

LirolaCusso_CNSA_090 copyL’equip de waterpolo absolut del Club Natació Sant Andreu ja es sentia fort abans de trepitjar les instal·lacions de Can Llong. L’equip de Xavi Julià venia d’encadenar dues victòries seguides a casa: contra el Canoe i contra el Navarra. Tot i així, aquesta dissetena jornada de la lliga espanyola es va plantejar com un repte dur i ambiciós. El Sabadell, actualment tercer classificat a la divisió d’honor mentre que el Sant Andreu va vuitè, no deixaria escapar l’oportunitat de sumar punts en aquest moment tan crucial de la temporada.

I així ha estat: un partit vibrant, ajustat i emocionant. La primera part ha estat excepcional doncs han tancat el primer quart amb un increïble 1-5. Ha estat gràcies al joc tan sòlid  en defensa i resolutiu en atac que han practicat constantment. El Sabadell ha tingut la intenció de remuntar en el segon quart marcant cinc gols mentre que els visitants n’han col·locat només quatre.

La  segona part del partit ha estat absolutament igualada ja que els vallesans han enfortit la defensa. Però el Sant Andreu ha continuat golejant. Samuel Balaz i Lucas Duric han estat els més remarcats doncs han  marcat cinc i quatre gols respectivament.

Però l’evident avantatge s’ha reduït i els nostres han patit durant els darrers minuts del partit. Els sabadellencs han estat excel·lents però els hi ha passat factura les males jugades del inici. I, d’aquesta manera, el Sant Andreu s’ha endut una victòria absolutament satisfactòria desembocant amb 11-13. L’equip de Xavi Julià ha donat un pas més cap al progrés. El col·lectiu està eufòric des de la victòria a la Supercopa d’Espanya i tot apunta a que poden retallar molts punts dins de la classificació de la lliga.

Fitxa del partit

CN Sabadell (11): José Maria Motos, Sergi Cabanas, Jesse Koopman (3), Sebastiaan Van Mil (1), Marc Soler (1), Carlos Sáncehz, Abraham Alcaide (1), Vicente Matoso, Borja Fenoy (2), Eric Marsal (1), Víctor Cabanas (2) i Jordi Mardones.

CN Sant Andreu (13): Ramón Santís, Adrià Sanz, Jaime Peiró, Daniel Hernández (2), Lukas Dúric (4), Iván Losa, Eric Fernández, Erik Brugué, Samuel Balaz (5), Arnau Escarré, Tomas Burder (2).

Àrbitres: David Gómez i José Maria Teule.

Incidències: Partit corresponent a la dissetena jornada de la Divisió d’Honor masculina disputat a la piscina Carles Ibars de Sabadell.