Els nostres cauen a la Barceloneta

LirolaCusso_CNSA_074 copyLa penúltima jornada de la lliga absoluta de waterpolo va ser extremadament dura pels jugadors del Club Natació Sant Andreu. Després d’haver retardat l’encontre per un compromís esportiu internacional dels mariners, finalment es va disputar ahir a la Piscina Sant Sebastià. Va ser un vespre protagonitzat per les males sensacions dels andreuencs que va desembocar en un mal resultat (22-4).

Sabien què era complicat i potser van posar el fre quan l’àrbitre va xiular l’inici del patit. Aquesta almenys va ser  la sensació que van transmetre. Al minut tres estrenava el marcador l’Atlètic Barceloneta i van col·locar set pilotes més abans del descans mentre que els andreuencs en llençaven només dues d’encertades.

A la represa poc va poder solucionar l’esquadra de Xavi Julià. Van seguir en la mateixa tònica, un joc que va donar pocs fruits. Amb dues golejades contra les catorze que va encertar el col·lectiu mariner, els andreuencs van quedar sense opcions.

Amb 20 a 4 va finalitzar el mal tràngol. Tot i així, els del C.N. Sant Andreu encara tenen opcions per classificar-se al Play Off. Caldrà guanyar al Mediterrani a casa (dissabte, 18.00 a la Piscina Pere Serrat) i que el Mataró s’enfonsi davant del líder, el Terrassa.

 

Fitxa tècnica

Piscina: Sant Sebastià

CN Atlètic Barceloneta: Daniel Lopez Pinedo , Balaz Sziranyi (2), Felipe Perrone (2), Bernado  Oneto, Albert Español (3), Marc Minguell, Marc Roca (3), Gonzalo Echinique (2), Nemaja Ubovic (5), Francisco Fernández (3), Gonzalo Lopez Escribano (1), Roger Tahull (1) i Miquel Linares.

CN Sant Andreu: Ramon Santís, Adrià Sanz (1), Jaime Peiró, Pau Barnils, Daniel Hernández, Lukas Dúric (1), Ivan Losa, Erik Brugué (1), Eric Fernández, Sanuel Balaz, Arnau Escarré, Thomas  Bruder (1) i Aleix Badia.

 

Parcials: 1-4 / 1-4 / 7-1 / 7-1.

 

Deixa un comentari