Els nois comencen amb força!

IMG_7354
Ramón Santís

L’equip de waterpolo masculí ha plantat cara al C.D Waterpolo Navarra a la quinzena jornada de lliga de la divisió d’honor amb un resultat ajustat de 7-5. El domini de l’encontre l’ha lluït el col·lectiu de Julià durant la majoria dels minuts disputats.

Ha encetat el marcador Jorn Winkelhorst a favor dels locals donant una avantatge clara des del inici i l’ha seguit el capità Dani Hernández. Poc els ha espantat el gol de Jaime Arriazu doncs l’equip navarrès era abatut pel porter Ramón Santís en cada intent de gol.

El segon quart ha estat cabdal ja que mentre Winkelhorst i Hernandez repetien les jugades encertades, els navarresos no han pogut col·locar ni una pilota i amb un optimista 4-1 pels barcelonins han arribat al descans.

Amadeo Ceruti

La represa s’ha parcialment capgirat però els locals no han patit doncs la situació estava controlada. Rodríguez ha marcat el tercer dels visitants però Winkelhosrt ha llençat el tercer personal i l’ha seguit Fraunfelder. Així doncs, a falta d’un parcial el matx ja estava gairebé guanyat. Tot i els tres gols d’Esteban, Fernandez i Artola que han sumat emoció als darrers minuts, no han pogut atrapar als blancs i blaus i menys quan Francisco Molina ha col·locat l’ultima diana d’aquest encontre.

Així doncs, amb tres punts més a la butxaca els andreuencs es consoliden setens i guanyen confiança de cara a aquest tram final de la lliga espanyola.