Els nedadors, sense aigua!

 

AlevinsEls joves esportistes de la categoria aleví van passar mitja Setmana Santa
a Castell de Fluvià mentre que els prebenjamins van passar dos dies a Calafell.

Els alevins van fer esports d’aventura i van viure una experiència nova allunyats del seu medi, l’aigua. Van descobrir-se fent escalada, tirolines, ponts, jump extrem, rutes en BTT i tallers cuina on van demostrar els seus talents ocults fent galetes a més d’acabar ben enfarinats. Tampoc va faltar una sortida de running en mig de la muntanya per entrenar i explorar nous entorns.
Ara ja han reprès de nou al club els entrenaments d’aigua per seguir preparant les properes competicions. Gràcies Eli, per la teva col•laboració, suport i les fotos!

 

Prebenjamins
Prebenjamins

D’altra banda, l’Ana Gomez, entrenadora de l’escola de natació ens detalla com l’experiència dels prebenjamins a Calafell.

Els nedadors i nedadores de l’equip pre-benjamí (2007 i 2008) van realitzar durant els dies 21 i 22 de març una estada a Calafell per promoure l’esperit i la cohesió d’equip.

Dilluns al matí van marxar en tren, plens d’il•lusió i ganes de compartir activitats i estar amb els companys d’equip. A l’arribada a la casa de colònies van poder gaudir de les instal•lacions i per la tarda van poder trepitjar la sorra de la platja i jugar amb l’aigua.
Durant la nit, després de sopar i abans de dormir, van jugar a diferents jocs de mímica i expressió.

Durant el matí de dimarts els monitors de la casa els tenien preparats una sèrie d’activitats (tir amb arc, circuit de patinets i slackline) on van poder experimentar amb el material, descobrir sensacions, jugar i competir amb els companys.
Alguns d’ells era la primera vegada que feien aquestes activitats i el resultat va ser molt enriquidor i s’ho van passar molt bé.

Després van dinar i van encetar el camí de tornada amb el cos ple d’experiències i emocions a compartir amb els pares i germans.

 

Deixa un comentari