Els nedadors firmen un campionat de Catalunya excel·lent

IMG_9175L’equip de natació infantil i júnior ha competit aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya celebrat a les instal·lacions del Club Natació Sabadell. Els andreuencs han tornat a demostrar el seu nivell tant individual com col·lectiu ja que el conjunt d’actuacions de cada un ha sumat una excel·lent puntuació general. Les noies, juniors i infantils, han quedat campiones i sotscampiones respectivament. L’equipo júnior masculí també s’ha endut el títol de campions mentre que la categoria infantil masculí ha estat desena.

Han estat cabdals en aquesta competició els relleus ja que han lluitat a cada prova col·lectiva fins el final. En moltes ocasions, aquets joves nedadors s’han trobat en situacions de molta rivalitat. Tanmateix han sabut exprimir-se al màxim per guanyar als rivals.

IMG_9036Pel que fa a les actuacions individuals, han destacat gairebé tots els esportistes ja que la immensa majoria han rebaixat les millors marques personals. L’Andres Hernandez, el Pol Alcàzar, Claudia Giralt, l’Eva Amado, la Judith Torres, l’Ainhoa Valls, la Júlia Olivas, el Ferran Martínez, el Marc Ponce, l’Arnau Honrubia, el George Popov i el Aitor Perez només són alguns exemples de progressió.

Els nedadors i nedadores de les dues categories han estat capaços de competir en un alt nivell i entregar-se a la piscina de forma incondicional. Aquesta és una competició que gaudeixen ja que els propis esportistes es senten forts i preparats. A part dels bons resultats, per ells representa una gran motivació per continuar la temporada en aquesta línia.

 

 

Deixa un comentari