Els nedadors estan preparats!

LirolaCusso_CNSA_196 copyAquest cap de setmana la majoria de nedadors del club surten a competir a diferents ciutats. Separats per categories exposem on i quan competiran:

Alguns esportistes de l’equip absolut viatjaran fins Saragossa aquest cap de setmana per disputar el Trofeu ciutat de Saragossa. Són el Marc Calzada, el Juanjo Garcia, la Nuria Ciuró, la Laia Sicart, el Marc Ponce, el Jordi Bosch, el Juanmi Rando, la Marta González i la Sandra Garcia. Tots ells aniran acompanyats de l’entrenadora Anna Duran. El campionat celebrat a l’Estadium Casablanca els hi servirà com a preparació i complement dels entrenaments.

D’altra banda, els petits del club, els benjamins, afrontaran la tercera lliga catalana. Aquest cop es celebrarà a les nostres instal·lacions, concretament al CEM Sant Andreu – la Sagrera durant la tarda del dissabte.

Els júniors i infantils competiran a Sabadell amb l’objectiu d’assolir mínimes pels campionats d’Espanya ja que aquesta competició, el Trofeu Carnestoltes, és la darrera oportunitat que tenen per classificar-se pel nacional.

Així doncs desitgem a tots nedadors del club molta sort, força i ganes per competir en un cap de setmana tan intens.

Deixa un comentari