Els nedadors es troben en plena competició

Arnau Honrubia

Diferents categories i equips del Club Natació Sant Andreu han competit aquest cap de setmana: els protagonistes en aquesta ocasió han estat els màsters, els alevins i alguns absoluts.

L’equip de veterans ha viatjat a Gijón per disputar el Campionat d’Espanya on han destacat tots els participants per les seves actuacions: Josep Ferre, M.E. Martínez, Olga Gonzàlez, Eva Marquez, Luis Sanmarin i Jordi Martínez Quintanilla.

Els alevins, d’altra banda,  han disputat la quarta jornada de lliga catalana a les instal·lacions del C.E. Mediterrani. Els va servir per agafar rodatge en plena temporada i provar-se en aquest període d’ entrenaments.

Juanmi Rando i Jessica Vall van volar fins a Luxermburg amb la selecció espanyola. Els dos nedadors van aproximar-se als seus millors registres i Vall ha tornat amb dues medalles més a la butxaca: or als 200 braça i plata als 100 braça.

Però aquesta setmana ningú s’atura! Alba Guillamon i Arnau Honrubia han estat seleccionats per la Federació Catalana de Natació per disputar el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes júnior i infantil a Oviedo. I, a part, una desena de nedadors del col·lectiu absolut inicien avui una concentració de dues setmanes a Sierra Nevada. Seguim endavant!

Deixa un comentari